De Raat 19, 3995 EP Houten
030 - 637 55 85
di t/m za : 9:30 - 17:00
info@bijzonderefotos.nl
di t/m za : 9:30 - 17:00

Algemene voorwaarden

Wij leveren uitsluitend zaken en/of verrichten diensten volgens de door de SNF vastgestelde normen en zijn ondergebracht bij de arrondissementrechtbank te Utrecht onder nr: 900/83. In deze voorwaarden zijn aansprakelijkheidsbeperkingen, - ontheffing en alsmede een vrijwaringbeding opgenomen. Kijk voor meer informatie op http://www.snf-apeldoorn.nl/2004_leveringsvoorwaarden.htm.

Opdrachten

Door verstrekken van een opdracht verklaart de klant zich akkoord met de voorwaarden.

Internetprijzen en informatie

Alle prijzen en informatie op de site zijn geheel vrijblijvend en kunnen tussentijds worden gewijzigd. Voor actuele prijzen en informatie kunt u terecht in onze winkel.

 Ruilen

Ruilen binnen 8 dagen, mits artikel nog in originele verpakking zit en uitsluitend met kassabon.

Bestelling

Bij bestellingen van goederen en diensten, bijvoorbeeld fotoshoots, dient 50% aanbetaald te worden. Fotoshoots kunnen tot uiterlijk 24 van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Bij niet tijdig annuleren brengen we het volledige bedrag in rekening.

Aansprakelijkheid

Vertragingen in de levering geven geen recht op annulering van de opdracht.

Reparatie

Reparaties dienen contant afgerekend te worden.

Analoge afdrukken

Foto’s die zijn afgedrukt door het verkeerd doorgeven van de negatiefnummers kunnen niet worden geretourneerd.

Digitale afdrukken

Digitale afdrukken die u zelfstandig bestelt via de Kodak Picture Kiosk kunnen niet worden geretourneerd. Het is de taak van de cliënt om zorg te dragen voor een juiste selectie van de foto’s. Foto’s die zijn afgedrukt door het verkeerd doorgeven van de bestandsnaam kunnen niet worden geretourneerd. Tevens geldt dit voor kwalitatief slechte foto’s, omdat de cliënt zelf dient te controleren of foto’s geschikt zijn voor afdruk. Voor een redelijke afdruk adviseert Foto van Ekdom Bijzonderefotos een kwaliteit van minimaal 200 pixels per DPI. Vraag bij twijfel advies; wij beoordelen uw foto graag.

Bij een afdruk kunnen de kleuren en het contrast afwijken van de kleuren en het contrast op uw beeldscherm en/of elders afgedrukte foto’s. Voor verschillen zijn wij niet aansprakelijk. Verwerkingskosten bij sorteerwerk en of e-mailzendingen bedragen € 3,50. Voor verlies of beschadiging van beeldbestanden op informatiedragers van de cliënt of van ons, of op interne of externe telefoon- of datanetwerken, kunnen wij in geen geval aansprakelijk worden gesteld.

Digitale albums

Albums die u via de kiosk bestelt, worden bij ons in de winkel gemaakt. Foto van Ekdom Bijzonderefotos is niet aansprakelijk voor de inhoud en mogelijke fouten die hieruit voortvloeien. De albums dienen in de winkel afgerekend te worden. Albums die via Klik en Print zijn besteld, kunt u in de winkel ophalen of thuis laten bezorgen.

Extra service: ontwikkelen en afdrukken oude kleinbeeldfilms

Ontwikkelkosten worden apart in rekening gebracht. Deze kosten staan los van het afdrukken. De verwerkingstijd is afhankelijk van de vraag. Neem voor meer informatie contact op.

Tarieven

De genoemde tarieven op de site zijn inclusief 21% btw en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.

Auteursrecht

Foto van Ekdom Bijzonderefotos behoudt uitdrukkelijk het recht om foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot te gebruiken voor eigen promotie. Denk aan plaatsing op de website, social media of drukwerk. Indien u hier bezwaar tegen heeft, dient u dit voor de shoot kenbaar te maken.

Kom langs om onze producten te bekijken of om een pasfoto te laten maken.
De Raat 19, 3995 EP Houten
info@bijzonderefotos.nl
030 - 637 55 85
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Volg ons op Social media
Contactformulier
© 2024  | Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame